Instaptoernooi 2014-2015

Onlangs hebben de jongere leden van judo vereniging Yama Arashi uit Wanroij  de instapstage afgesloten met de laatste wedstrijd en bijbehorende prijsuitreiking.

De instapstage is een initiatief van 5 judoverenigingen uit Noord Limburg, waarbij Yama Arashi dit jaar als 6e judovereniging mocht aansluiten. De wedstrijden zijn speciaal voor judoka’s t/m 12 jaar met witte, gele, oranje en groene banden. Totaal waren er 6 verschillende toernooidagen in de periode van november 2014 t/m april 2015. Het eerste toernooi op 9 november 2014 werd georganiseerd door Yama Arashi in sporthal De Hoepel in Wanroij.

De indelingen van de poules worden gemaakt op gewicht en band van de judoka’s. Tijdens de eerste 3 toernooien wordt het nivo van de judoka’s bepaald. Heb je te weinig tegenstand, dan schuif je een poule naar boven. Is het erg moeilijk, dan mag je een poule lager meedoen. Na 3 wedstrijden is het nivo bepaald en begint het toernooi voor een podiumplaats. Zo’n 150 jonge judoka’s namen deel aan de toernooien,  waaronder 21 judoka’s van judovereniging Yama Arashi.

Mooie prestaties  zijn er door de Judoka’s van Yama Arashi in de diverse poule indelingen behaald.

De 1e plaats voor: Tim, Thomas en Math
De 2e plaats voor: Teun
De 3e plaats voor: Daniël, Jamie, Stein en Guus vd B.  Arian, Jurgen, Guus vd V. en Emiel
De 4e plaats voor: Thijs, Jurre , Tjeu , Robin en Bas
De 5e plaats voor: Bram, Mika, Lisa en Lars

Leuke resultaten en een flinke ervaring rijker. Alle deelnemers van de instapstage ontvingen een medaille ter herinnering.

P1070972 - kopie (Mobile)          P1070977 - kopie (Mobile)

Share