Slip- en Bandexamens

Op vrijdag 16 en vrijdag 23 juni vinden de slip- en bandexamens plaats. Dit examen wordt tijdens de reguliere les afgenomen. De indeling op welke dag uw kind het examen zal afleggen zal z.s.m. worden gemaild.  

De kosten voor deelname aan het slip- en bandexamen zijn €5,00 p.p. Wij verzoeken u dit bedrag (in een enveloppe voorzien van naam) op de avond van het examen aan een van de bestuursleden te voldoen.  

De kinderen die het examen met goed gevolg hebben afgesloten ontvangen dezelfde avond hun nieuwe band of slip. 

De kinderen die de oranje slip hebben ontvangen dienen lid te worden van Judo Bond Nederland. Na het lid worden krijgt het kind een paspoort waarin ook de volgende ontvangen slippen en banden in genoteerd worden. Tevens wordt dit ook allemaal digitaal vastgelegd. Lid worden kan op de site van Judo Bond Nederland www.jbn.nl meer info over lid worden van JBN vind je op de site https://yama-arashi.nl/algemeen/lid-worden-jbn/  

De kinderen die al lid zijn van de Judobond, denk eraan om je paspoort mee te nemen. Dan kan Marcel deze aanvullen met je nieuwe slip of band.  
  
In verband met de clubkampioenschappen worden de kinderen op 9 juni gewogen tijdens de les.  

Share