Judoka’s Yama Arashi in de prijzen

Onlangs hebben de jongere leden van judo vereniging Yama Arashi uit Wanroij de toernooidagen afgesloten met de laatste wedstrijden en bijbehorende prijsuitreiking.
Deze toernooien zijn speciaal voor judoka’s t/m 12 jaar met witte, gele, oranje en groene banden. Totaal waren er 6 verschillende toernooidagen in de periode van november 2016 t/m mei 2017. Het eerste toernooi op 13 november werd georganiseerd door Yama Arashi in sporthal De Hoepel in Wanroij.

De indelingen van de poules worden gemaakt op gewicht en band van de judoka’s. Tijdens de eerste 3 toernooien wordt het nivo van de judoka’s bepaald. Heb je te weinig tegenstand, dan schuif je een poule naar boven. Is het erg moeilijk, dan mag je een poule lager meedoen. Na 3 wedstrijden is het nivo bepaald en begint het toernooi voor een podiumplaats. Zo’n 140 jonge judoka’s namen deel aan de toernooien.

Mooie prestaties zijn er door de Judoka’s van Yama Arashi in de diverse poule indelingen behaald.
De 1e plaats voor: Jessie, Stein en Thijs
De 2e plaats voor: Bram, Guus vd V, Jurre en Sam
De 3e plaats voor: Daniël, Guus vd B, Jurgen, Luuk, Mika en Teun
De 4e plaats voor: Arian, Emma, Jamie, Tim en Tjeu
De 5e plaats voor: Sven

Mooie resultaten en een flinke ervaring rijker.

Share