Jeugddag Budospelen & clinic 2017

Activiteit:              JBN Budospelen èn clinic van topjudoka Sanne van Dijke
                                (Europees kampioen 2017, 2x goud EK Junioren, 2x goud World Cup 11x Goud European Cup)

                                Dit is dus je kans om les te krijgen van een echte judo topper !!

Datum:                  Zondag 11 Juni 2017

Voor wie:               Judoka’s en Jiu-Jitsuka’s, Geboren 2001 t/m 2010

Plaats:                    Sporthal “Achter de Tuintjes”, Kapittelstraat 15, 5126 HA in Gilze

Inschrijfkosten:   € 6,00 per persoon (inclusief herinnering & handtekening)

Planning :              13.00 – 13.45 Opening met demonstratie
                                 13.15 – 14.30 Clinic jongeren / Budospelen ouderen
                                 14.30 – 15.45 Clinic ouderen / Budospelen jongeren
                                 15.45 – 16.15 Prijsuitreiking Budospelen & handtekening sessie

Toeschouwers:     Gratis entree op tribune

Sluiting inschrijving: 27 mei 2017

De jeugddag is een gezellig sport budodag waarbij de totale groep in 2 leeftijdsgroepen wordt verdeeld. De dag bestaat uit twee activiteiten:

  • Sanne van Dijke, een grote internationale judo topper, zal deze dag de judo clinic verzorgen.
  • In een team ga je een aantal uitgezette spellen spelen waarbij je als team punten kunt behalen.De winnende teams ontvangen na afloop een mooie beker. De teams worden aan het begin door ons samengesteld.Budo ervaring is bij deze dag niet van belang. Plezier staat deze dag voorop !!De voorwaarden om aan deze dag deel te kunnen nemen zijn dat je in bovengenoemde leeftijdsgroep valt en dat je lid bent van de JBN (Judo Bond Nederland).
    Mocht je nog geen lid zijn van de judobond dan dien je jezelf (ruim) vooraf aan te melden. Dat kan op www.jbn.nl  (via Servicedesk/Lidmaatschap/Aanmelden) de informatie die je nodig hebt van Yama Arashi om lid te worden van de judobond hier je vinden.

    Als je lid wordt van de JBN dan ontvang je een bondsnummer en een officieel judopaspoort waarin je examens en wedstrijden genoteerd kunnen worden. Tevens kan je als JBN lid inloggen bij de Kidsclub waarbij je leuke spellen kan doen en een mooi rugembleem kan bestellen voor op je judopak.

De budo jeugddag is speciaal georganiseerd voor jeugdleden. Omdat wedstrijdervaring niet van belang is, is deze dag zowel geschikt voor beginnende als gevorderde judoka’s en jiu-jitsuka’s. Inschrijven voor deze dag is alleen mogelijk voor JBN jeugdleden met bovengenoemde geboortejaren. Indien de judoka geen lid is van de Judo Bond Nederland kan men niet deelnemen. Ter plaatse aanmelden is niet mogelijk!! Maak uw leden dus tijdig JBN lid om hen nog te kunnen inschrijven.

Omdat alle kinderen tussen 13:00 en 16:15 uur constant worden bezig gehouden, is het niet noodzakelijk dat een coach aanwezig is. Kinderen kunnen met bijv. hun ouders makkelijk alleen komen.

Ook dit jaar zoeken wij voor het spelprogramma personen die ons willen helpen. Als je minimaal 16 jaar bent, en je vindt het leuk, meld je dan door een mail te sturen naar de voorzitter van de jeugdcommissie (jbnzn.djc@gmail.com ). Je hulp is welkom en nodig !

Met vriendelijke groeten, namens district Zuid-Nederland.