Rabobank Clubsupport

Beste leden van de Rabobank, houd de aktie in de gaten en stem op Yama Arashi! 

Met de Rabobank Clubsupport ondersteunt de Rabobank het verenigingsleven in de regio. Een gedeelte van de winst van de Rabobank wordt hiervoor beschikbaar gesteld en de leden van de Rabobank beslissen door middel van stemmen welk gedeelte van het bedrag bij de deelnemer terecht komt. Voor Yama Arashi is het dus belangrijk om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen om zo een groter deel van dit bedrag uitgekeerd te krijgen. 

Wie is Yama Arashi?

Al sinds 1 november 1977 is Yama Arashi actief in Wanroij. De judosport is een geweldige sport voor jong en oud. De jonge judoka’s kunnen bij ons stoeien en toch zichzelf leren te beheersen, samenwerken en toch heel individualistisch bezig te zijn. Judo is goed voor de motoriek, sociale vaardigheden en in positieve zin omgaan met agressie. 

In de wintermaanden nemen onze judoka’s deel aan de regionale instaptoernooien. Dit zijn wedstrijden waar de geleerde tactieken en technieken in de praktijk worden gebracht. Het eerste van de reeks organiseren we zelf.  Elk seizoen wordt afgesloten met een eigen clubkampioenschap. Prestaties werden beloond met een podiumplaats en bijbehorende beker of herdenking. 

Super allemaal, maar het vraagt veel inzet van onze vrijwilligers en van onze clubkas. Daarom hebben we elk jaar een sponsoraktie en zijn we deelnemer van de Rabobank Clubsupport. De opbrengsten gebruiken we voor het organiseren van de clubkampioenschappen, onderlinge toernooien met lokale judo- verenigingen en voor de aanschaf van materialen. 

U kunt gebruik maken van de stembutton op onze website. Of ga naar rabobank clubsupport

Helpt u onze vereniging vooruit?

Share