Lid worden JBN

jbn_logo

Yama Arashi is als judovereniging lid van de Judo Bond Nederland  (JBN). Voorheen was het zo, dat wanneer kinderen lid werden van Yama Arashi, het verplicht was om ook gelijk lid te worden van de JBN. De afgelopen jaren hebben we hier van afgeweken, omdat wanneer kinderen starten met judo ze nog geen profijt hebben van een lidmaatschap bij JBN.
Wanneer een judoka enige tijd de judosport beoefend, verandert dit en is het wel belangrijk dat een judoka lid gaat worden van JBN.

  • Een lidmaatschap is strikt persoonlijk, staat los het lidmaatschap van judovereniging Yama  Arashi.
  • JBN registreert de behaalde banden van de judoka, de judoka ontvangt een officieel diploma van de behaalde band van JBN.
  • Wanneer een judoka zou stoppen bij Yama Arashi en zou gaan judoën bij een andere club worden deze behaalde banden erkent.
  • De judoka kan met een lidmaatschap van JBN  deelnemen aan de zgn. bondstoernooien. Zonder lidmaatschap kan dit dus niet.

Yama Arashi vindt het noodzakelijk dat wanneer een judoka aan het trainen is voor de oranje band, lid gaat worden van JBN. We kunnen er dan voor zorgen dat de reeds behaalde gele band tijdig geregistreerd wordt en vanaf de oranje band dit geheel synchroon loopt  via het JBN systeem. Leden ontvangen een JBN paspoort of jeugdpaspoort en een ledenpas.  Aanmelden kan bij JBN kan via de site van Judobond Nederland;  www.jbn.nl
Inschrijfnummer van Yama Arashi bij de judobond is:  D2SJ81Z

Na aanmelding ontvangt u de nodige gegevens thuis, belangrijk is dan om het lidmaatschapnummer door te geven aan Yama Arashi.